Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

Liga győzelem!

 

Pénteken megérkezésünk és vacsorázásunk után átsétált csapatunk az uszodába, ahol a fiúk megtekintették azt a mérkőzést, amelynek győztesével szombaton megmérkőztünk a döntőbe jutásért.

Miután a Kranj csapata legyőzte a Ljublajana gárdáját /Triglav (Slovenia) - Slovan Olimpija (Slovenia) 6:5 (3:2, 1:1, 1:1, 1:1)/ már tudtuk, hogy nem vár könnyű mérkőzés ránk az Európa bajnoki mérkőzéseknek helyet adó uszodában.

 

[block:center,380,img424,"Szép uszoda, jó szervezés volt Kranjban."]

 

Szombaton előbb a horvát Opatija csapott össze az AVS Wien csapatával és magabiztos játékkal biztosította helyét a döntőben.

Opatija 1981 (Croatia) - ASV Wien (Austria) 15:11 (4:1, 6:2, 2:3, 3:5)

 

Ez után a mérkőzés után következett a mi összecsapásunk a helyi Triglav Kranj gárdájával. Már a Fehérvár elleni mérkőzésen látszott, hogy a 8 órás kezdés nem a legjobb időpont számunkra. Bár az eredmény magabiztosnak tűnik, de meg kellett érte küzdeni, nem adta olcsón magát a hazai csapat. Győzelmünk döntőbe jutást ért.

 Az elődöntőben döcögött a játékunk, a döntőben viszont ámulatba ejtettük a közönséget és a Liga győzelem mellé begyűjtöttük a legjobb kapus és a legjobb mezőnyjátékos címet is.

Képek

I.Farsangi Teremtorna - 2019.február 9. című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41